Τα τετραγωνάκια της γιαγιάς!

Τετάρτη 27 Μαρτίου 2013

Καιρό τα ζαχάρωνα, αλλά δεν το έπαιρνα απόφαση να ξεκινήσω! Τελικά, χτες το απόγευμα, προμηθεύτηκα τα απαραίτητα και σήμερα κατάφερα να φτιάξω δύο απ' αυτά τα γλυκά τετραγωνάκια με βελονάκι, που βλέπω ότι είναι πολύ της μόδας! 
Για αρχή σκοπεύω να πλέξω εννιά και να ντύσω ένα μαξιλαράκι για τον καναπέ μου. Στην πορεία ίσως πλέξω περισσότερα και φτιάξω μια ασορτί κουβερτούλα-ριχτάρι.


8 σχόλια:

  1. Είναι πανέμορφο και με πολύ ωραία χρώματα! Συμπτωματικά ξεκίνησα με το ίδιο μοτίφ πριν χρόνια, ξεκινώντας μια κουβέρτα την οποία όμως τελείωσε και ένωσε η πεθερά μου, γιατί μου φάνηκε βουνό!Μια απ' αυτές τις μέρες θα την αναρτήσω!Σ' ευχαριστώ που ανέβασες τη μαρμελαδίτσα μου, αν και μου έκανε νούμερα η γραμματοσειρά και ενώ στην επεξεργασία γράφω με μικρά γράμματα στην προβολή μου τα έχει κάνει μαντάρα και μ'έχει στενοχωρήσει. Δεν ξέρω τι φταίει πραγματικά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Πράγματι, είναι αρκετά κουραστικό, ειδικά αν πρέπει να κάνεις πολλά ίδια!
      Επί τη ευκαιρία, μόλις έκανα μια γρήγορη ανάρτηση, με μερικά απλά βήματα για να λύσεις το πρόβλημα σου! Ελπίζω να σε βοηθήσει!
      Φιλιά πολλά!

      Διαγραφή
  2. Πολύ χαρούμενα τα τετραγωνάκια σου, Λίνα μου! Βλέπω τον τελευταίο καιρό σε πολλά ελληνικά και ξένα μπλόγκς ότι είναι πάλι πολύ 'της μόδας' ενώ κάποτε τα θεωρούσαμε ντεμοντέ !!! Καλή συνέχεια !!!! Φιλάκια !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΚΑΛΑ ΠΟΥ ΒΑΖΕΙΣ ΚΑΙ ΚΑΜΙΑ ΧΕΙΡΟΤΕΧΝΙΑ ΝΑ ΜΠΟΡΕΙ Ο ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ ΜΟΥ ΝΑ ΑΦΟΜΟΙΩΝΕΙ ΤΑ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΑ ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΚΑΝΕΙΣ!!!
    ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΡΟΧΑ ΤΑ ΤΕΤΡΑΓΩΝΑΚΙΑ!!!!
    ΕΙΝΑΙ ΠΑΛΙ ΤΗΣ ΜΟΔΑΣ!!!!!
    ΦΙΛΑΚΙΑ!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Πολύ όμορφο! Έχω "προίκα" από τη γιαγιά κάτι αντίστοιχο, μόνο που τότε μου το είχε φτιάξει για "πιαστράκι" των ταψιών της κουζίνας!! Δεν το χρησιμοποίησα ποτέ έτσι, το λυπήθηκα... Πολλά φιλιά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ααααα πολύ όμορφα είναι! Κι εγώ πριν λίγες μέρες άρχισα να ψάχνω στο διαδίκτυο (που αλλού;) οδηγίες για να τα φτιάξω, αλλά τα περισσότερα posts είναι στα αγγλικά και αν επιλέξεις αυτόματη μετάφραση, σου μεταφράζει το "granny's square" σε "γιαγιά πλατεία". Μου έκανε τεράστια εντύπωση, το πόσα blogs υπάρχουν αποκλειστικά για το πλέξιμο με βελονάκι στο εξωτερικό! Ασχολείται τόσος πολύς κόσμος; Πραγματικά εξεπλάγην! Σε λίγες μέρες θα σας δείξω και τις δικές μου πρώτες προσπάθειες στο βελονάκι!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. μπραβο Λινα,πολυ ωραιο!!!καλη συνεχεια!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Είμαι fun και εγώ του βελονακίου... Ήταν να μην το πιάσω στα χέρια μου, έχω πάθει κόλλημα! Η ιδέα σου αλλά και τα χρώματα που χρησιμοποίησες είναι υπέροχα... Καλή συνέχεια και λίγο παραπάνω υπομονή θέλει αλλά αξίζει τον κόπο, θα το βλέπεις και θα το χαίρεσαι μετά... Φιλιά πολλά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή